MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Imbir w dużej ilości to smakowity składnik glazury do ryb i...
fot. Fudio/Getty Images

Kto nie może sięgać po imbir? Te osoby powinny zrezygnować z herbaty z imbirem i syropów z tą przyprawą. Kluczowe jest dawkowanie

Jak jeść imbir? Łosoś iimbirowo-miodowy

Imbir w dużej ilości to smakowity składnik glazury do ryb i mięs w stylu azjatyckim. Do soku wyciśniętego ze startego miąższu wystarczy dodać sos sojowy, miód, sok z cytryny lub ocet ryżowy i przyprawy, np. pieprz. Jako składnik takiego sosu do pieczenia sprawdzi się także sok z pomarańczy.

Zobacz również

Kierwiński wysyła pierwsze pozwy. Komu?

Kierwiński wysyła pierwsze pozwy. Komu?

Korupcja polityczna? – pytają radni w powiecie krakowskim. PiS rozlicza swoich

Korupcja polityczna? – pytają radni w powiecie krakowskim. PiS rozlicza swoich

Polecamy

Dzień Dziecka w górach? Tu musisz wybrać się z pociechą

Dzień Dziecka w górach? Tu musisz wybrać się z pociechą

IPN odnowił grób weterana walk o Monte Cassino

IPN odnowił grób weterana walk o Monte Cassino

Ostrzeżenie IMGW przed burzami

Ostrzeżenie IMGW przed burzami